понеділок, 15 квітня 2019 р.

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

У вас є домшні улюбленці? А чи відзначаєте ви їх іменини? Часто власники тваринок навіть незнають точної дати народження своїх підопічних. Та якщо вже вони є членами вашої родини, то ви маєте володіти цією інформацією.
В дитячій бібліотеці як приносять на постійне проживання тваринок, так і беруть до себе. Хоча другий варіант набагато рідше трапляється, та все ж таки має місце. Бібліотекарі проводять постійно розяснювальну роботу щодо відповідальності та правильного догляду за тими чи іншими улюбленцями. Адже часто трпаляється так, що дитина спонтанно придбає якогось чотирилапого, а внаслідок неправильного догляду, її тривалість життя його набагато менша ніж пишуть в літературі. Тож, важливо, спочптку вивчити звички та потреби тваврини.
Сьогодні для нас незвичайний день. Рівно рік тому назад в мешканців живого куточку хомяків Інь та ян зявились на світ малеснькі хомячки. Всі вони отримали нові сімї - відвідувачів бібліотеки. І одна з них - Джесі (саме таке імя дала своїй маленькій улюбленці постійна відвідувачка бібліотеки та зоолюбителька Вікторія) - сьогодні відзначає свій перший ювілей. Смаколиками та вітаннями радували її господарі цього дня.

1 коментар:

  1. Вітаю мою іменинницю з днем народження🐹💕
    Задаю всього найкращого

    ВідповістиВидалити