пʼятницю, 26 квітня 2019 р.

Творити добро - чудово.

Багато хто хотів би мати вдома якусь тваринку, але мало хто готовий за нею як слід догрядати. Та краще прийти до бібліотеки, щоб поспілкватися та ближче пізнати друзів наших менших, а ніж придбати, а згодом думати кому віддати, а ще гірше викинути на вулицю.
 Багато хто відвідуючи бібліотечний зоопарк, охоче годує тутешніх мешканців, та менша кількість тих, хто принесе їм харчів. Та здається це набагато простіше - інколи побалувати смаколиками тваринок - доглядати щодня за якими не треба.
Багато то приходить до мінізоопарку з метою погратися з маленькими пухастиами, але дуже мало тих, хто готовий прийняти активну участь в догляді за ними. А саме: прибрати клітки, принести води, почесати...
Та все ж таки радує те, що хай не багато, але активні відвідувачі є. І бібліотеарі та всі до єдиного мешканці бібліотчного зоопарку безмежно їм ВДЯЧНІ. Ця стаття є черговою відповіддю-подякою за вклад в повноцінне існування мінізоопарку Святославу Свищ (ДС №39), Вікторії Сокур та Анюті Тимченко (Олсандрйський колегіум). Неодноразово ці діти приносили харчі черепахам, гризунам, папугам. А Вікторія із задоволенням самотужки наводить порядок та чистоту в клітках. Вона має чудові успіхи в навчанні, дуже скромна та приемна дівчина. Маючи вдома декілька улюбленців, за якими дуже гарно доглядає сама, знаходить час і для бібліотечних тваринок. Анюта - весела, комунікабельна, неймовірно активна дівчинка - окрім успіхів у школі, відвідує творчі гуртки, де також має свої досягнення, часто відвідує бібліотеку, читає, приймає участь у бібліотчних святах. 
Вікуля наводить порядок у морських свинок-
Джорджиї та Клеопатри
Святослав приніс харчі гризунам
Анюта та чергова порція смаколиків для тваринок

Немає коментарів:

Дописати коментар